Aanmelden

Wat fijn dat u interesse heeft in onze school! Hieronder leest u hoe u uw kind kunt aanmelden op Wijzer aan de Vecht.

Procedure aanmelden

De procedure rondom het aanmelden en plaatsen van 4-jarige leerlingen is als volgt:
Heeft u al kinderen bij ons op school dan krijgen jongere broertjes en zusjes altijd een plaatsing. Ook kinderen die al op de voorschool, Peutergroep de Carrousel, zitten hebben automatisch een plekje op onze school. Deze kinderen moet u wel tijdig aanmelden! Het aantal kinderen dat wij kunnen aannemen per schooljaar is afhankelijk van de capaciteit van de school.

Inschrijving

U kunt uw kind aanmelden op de Wijzer aan de Vecht door een aanmeldingsformulier in te vullen. Ook kunt u dit formulier natuurlijk afhalen op school. Lever het ingevulde formulier in op school, of mail het direct naar Marcia van Roo: marcia.van.roo@ksu-utrecht.nl. U ontvangt een bevestiging van de aanmelding. Aanmelden is pas mogelijk vanaf het moment dat uw kind 3 jaar is. Als u eerder uw interesse in onze school kenbaar wilt maken kunt u dit doen door een vooraanmeldingsformulier in te vullen. Wij houden u van af dat moment op de hoogte door het toesturen van de nieuwsbrief en als uw kind 3 jaar wordt sturen we u een herinnering om uw kind definitief aan te melden.

Bevestiging plaatsing / niet-plaatsing

Nadat uw inschrijving binnen is, laten we zo snel mogelijk weten of we een plekje hebben voor uw kind. Als uw kind 3 jaar is geworden en definitief geplaatst is, wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en kan uw kind als het 4 jaar is geworden bij ons starten.
De procedure rondom aanmelden en toelaten is te lezen in het Aanmeldings- Toelatings- en Plaatsingsbeleid basisscholen KSU. Alle genoemde formulieren staan aan de rechterkant op deze pagina.