Alles wat aandacht krijgt groeit!

Ons kernverhaal

Alles wat aandacht krijgt, groeit! Op de Wijzer aan de Vecht kiezen we voor positieve aandacht en waardering. Daar groeien kinderen van. Ze voelen zich gestimuleerd en zijn hierdoor gelukkiger en beter in staat om veel te leren, en het maximale uit zichzelf te halen. Onze leerkrachten zorgen voor een veilige werkplek in de groep, waar positiviteit, rust en regelmaat heerst, en een fijne, inspirerende sfeer. Door ons verrijkend curriculum met techniek en Engels wordt er veel aandacht besteed aan onderzoekend en ontwerpend leren.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zodoende goede resultaten kunnen bereiken. De kinderen leren dat samen werken en samen leven beter gaat met eerlijke, persoonlijke aandacht. Aandacht van de leerkracht, van ouders, van elkaar en… aandacht voor elkaar.

Door vanuit een vertrouwensbasis te werken, is de leerling beter te motiveren. Persoonlijke aandacht is daarbij ons toverwoord.

Hoogtepunten

Veel hoogtepunten tijdens ons schooljaar hebben te maken met aandacht, persoonlijke aandacht. Voorbeelden hiervan zijn een sportieve prestatie leveren voor een goed doel, deelnemen aan sporttoernooien, bezoeken van toneelvoorstelling/musea, musical , kamp en schoolreisje. Een van de hoogtepunten van ons schoolprogramma is ook de themaweek 'Techniek' waar geleerde basisvaardigheden worden geoefend en in een context geplaatst. Deze ‘toppers’ zorgen voor onvergetelijk onderwijs voor kinderen door de sterke mate van betrokkenheid.